Mūsų mėgstamiausi 2024 m. subtilūs atspalviai

Baltos spalvos ir švelnūs žemiški atspalviai yra nesenstantys spalvų rinkiniai su begalinėmis pritaikymo galimybėmis. Turėdami tik spalvos atspalvį su šių švelnių tonų pagalba sukursite gaivias, ramaus, tačiau pakylėto stiliaus erdves. Švarūs balti ir šilti jausmingi atspalviai sukuria gylį ir rafinuotą sodrumą. Dalinamės penkiais mėgstamiausiais atspalviais, kad padėtume jums rasti tobulus jūsų projektui atspalvius.
Atrinktos spalvos: Drift of Mist SW 9166, Light French Gray SW 0055, Silver Strand SW 7057, Snowbound SW 7004, Jogging Path SW 7638

Snowbound

Atverkite savo erdvę švaraus, gaivaus balto fono ryškumui. „Snowbound“ turi platų vėsios, ryškios baltos spalvos poveikį, tačiau su šiek tiek pilku atspalviu, puikiai dera su kitais pilkos spalvos tonais.

Light French Gray

Ieškote neįvertintos elegancijos? Light French Gray– atspalvis suderintas su gražiai subalansuotais šiltais ir šaltais tonais – suteikia lengvo universalumo ir nesenstančio rafinuotumo jausmą.

Drift of Mist

Drift of Mist yra švelnus, prisitaikantis pilkos spalvos tonas – tai idealus neutralus atspalvis, kurio erdvus poveikis nepriklauso nuo natūralios šviesos. Šio atspalvio skleidžiama šiluma puikiai jaučiasi bet kurioje namo erdvėje.

Silver Strand

Miglotas, žaliai pilkas atspalvis, kuris tarsi lengvesnis už orą, Silver Strand perkels jūsų erdvę į ramią tylą. Naudokite šį raminantį atspalvį, kad jūsų interjeras būtų atviras ir šviesus.

Jogging Path

Perkelkite šiek tiek išorės nuotaikų į interjerą naudodami nuostabią, prislopintą pilką spalvą. Jogging Path tai šviesiai neutralus atspalvis, prisotins erdves šiluma ir ramybe. Jo subtilus atspalvis įkvepia rafinuoto žemiškumo.
Pirkinių krepšelis